Seminar Privacy Time op 24 november 2017

door | 7-nov-2017 | nieuws

Weet u wat er op internet over u bekend is? En weet u als organisatie wat u wel en niet mag registreren aan privacy-informatie? Wetgeving gaat over wat organisaties met data mogen doen en ethiek gaat over wat organisaties met data zouden moeten doen.

Op 24 november 2017 organiseert DataWorx samen met RSM Risk Advisory Services een seminar op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen met als thema: Privacy

 

Sprekers op het Seminar Privacy Time

Martijn Zoet heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar big data en privacy. Martijn heeft een Ph.D. in filosofie en business informatics en is lector aan de Zuyd University of Applied Sciences. Hij zal u bijpraten over de privacy verordening onder de titel “AVG een reis door de mist”, waarbij hij zorgt dat de mistlampen alvast worden aangezet!

Onze spreker Maria Genova journaliste en schrijfster van het boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar cybercrime. Zij zal u bijpraten over de nieuwe privacy verordening die in mei 2018 van kracht wordt, welke digitale en andere risico’s uw organisatie loopt en daarbij praktische tips geven.

Programma Seminar Privacy Time

15:30 uur Ontvangst

16:00 uur Poll & Opinie
Dagvoorzitter: Frank van Buren (policy protection officer DataWorx)

16:20 uur Big data en Privacy
Spreker: Martijn Zoet

Pauze

17:15 uur Cybercrime: h@cken en identiteitsfraude
Spreker: auteur Maria Genova

18:00 uur Afsluiting
Dagvoorzitter: Frank van Buren

18:15 uur Borrel

Aanmelden Seminar Privacy Time

Het seminar vindt plaats op 24 november 2017 op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen, Urmonderbaan 22. De kosten voor dit seminar bedragen € 225,- exclusief btw per persoon.

Als u hierbij aanwezig wilt zijn stuur klik dan op onderstaande button

Wij ontmoeten u graag op 24 november aanstaande!

 

Share This